Photo by Nisse - Slogan
Min blogg

Påskutställning

Påskutatällning i Hörte

Nu är det snart dags! På fredag slår vi upp portarna för årets påskutställning i Kulturhuset i Hörte. Vi är fem utställare med mycket varierad inriktning, från betong, keramik, raku och måleri till foto. Alla påskdagarna har vi öppet mellan kl 10-17. Missa inte detta tillfälle att besöka en kvalitetsutställning i den härliga miljön i Hörte hamn.

Påskutställning


Påskrundans första dag

En fantastisk början på konstrundan i Skurup! Vi hade 700 besökare på Mästers Galleri och i Hörte hamn (första konstutställningen någonsin där!) 270 besökare! Helst underbart! I caféet sålde de slut på i princip allt! Hoppas på lika fint väder och en lika stor, om inte större, publiktillströmning i fortsättningen. Kom till Hörte hamn!

Påskutställning i Mästers Galleri

Nu är det snart dags för årets påskutställning. Under tiden 18-21 april är det Skurups Konst- och Hantverksutställnings samlingsutställning i Mästers Galleri vid Svaneholms slott. Ett 40-tal konstnärer och hantverkare visar här och på ett antal andra platser i kommunen och dess närhet sina alster. Påskutställningen brukar besökas av ett par tusen intresserade bara i Mästers Galleri. Blir du en av dom?

Dessförinnan, 22-23 mars, är du välkommen till den jurybedömda utställning som SKHF arrangerar i Mästers Galleri.
RSS

Senaste inläggen

Påskutställning
Spännande fotoutställning på gång
Intressant utställning på Skurups bibliotek
Gubbröra
Missa inte denna fotoutställning!

Kategorier

Föredrag
Foton ur min produktion
Hälsningar
Intervjuer, reportage
Julsalongen
Påskutställning
Utställningar
Visning
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint