Photo by Nisse - Slogan
Min blogg

Foton ur min produktion

Bilder av ruinerna efter sockerbruket i Skivarp

För en tid sedan tog jag några hundra bilder av det nerbrunna sockerbruket i Skivarp. När jag kom hem och tittade på bilderna i datorn så funderade jag på att, som jag brukar jobba, förstärka det alltid hemska i saker som blivit ödelagda och rasat samman. Om förstörelsen orsakats av tidens tand, av skadegörelse eller varför inte av krig (!) spelar ingen roll, resterna vittnar ändå om alltings förgänglighet.

Slutresultatet blev ett trettiotal bilder som jag blev riktigt nöjd med, men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra med dom!

Lite allmänt

Jag håller på och (försöka, ta den för vad den är i detta skedet!) göra en hemsida där jag kan visa upp foton ur min produktion. Naturligtvis kan jag inte lägga in alla tusentals bilder jag har men om du söker en bild med ett visst motiv så skriv till mig så kanske jag hittar en som passar dig.


RSS

Senaste inläggen

Påskutställning
Spännande fotoutställning på gång
Intressant utställning på Skurups bibliotek
Gubbröra
Missa inte denna fotoutställning!

Kategorier

Föredrag
Foton ur min produktion
Hälsningar
Intervjuer, reportage
Julsalongen
Påskutställning
Utställningar
Visning
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint