Photo by Nisse - Slogan
Min blogg

Föredrag

Föredrag

Igår den 4 maj höll jag ett föredrag för Skurups Rotaryklubb på biblioteket. Jag berättade om mitt fotograferande från det att jag var ungefär 12 år tills nu. Dessutom slog jag ett slag för Skurupsbygdens Konst- & Hantverksförening som jag ju tillhör. Föredraget avslutade jag med att visa ett trettiotal av mina bilder via projektor, men jag hade också med mig några fysiska bilder från diverse utställningar. Jag upplevde att åhörarna uppskattade det hela och själv var jag jättenöjd med min insats.
RSS

Senaste inläggen

Påskutställning
Spännande fotoutställning på gång
Intressant utställning på Skurups bibliotek
Gubbröra
Missa inte denna fotoutställning!

Kategorier

Föredrag
Foton ur min produktion
Hälsningar
Intervjuer, reportage
Julsalongen
Påskutställning
Utställningar
Visning
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint