Photo by Nisse - Slogan
Min blogg

Min Skivarpssvit visas på Hylteberga Galleri under påsken

Under påskutställningen, 25-28 mars, kommer jag bl.a. att ställa ut min Skivarpssvit i Hylteberga Galleri. Min förhoppning är att få se speciellt mycket folk från just Skivarp då!!! Det är inga egentliga dokumentärbilder för jag har manipulerat dem på mitt sätt i datorn för att förstärka effekter som mörker, förödelse, dysterhet osv - en metafor i bilder för hur jag upplever tillståndet i världen.

Naturligtvis visar jag också bilder av en helt annan karaktär, men ändå kanske med en touch av svärta.

Välkommen till Hylteberga Galleri, utställningen pågår mellan kl 10-17 alla fyra dagarna.
RSS

Senaste inläggen

Påskutställning
Spännande fotoutställning på gång
Intressant utställning på Skurups bibliotek
Gubbröra
Missa inte denna fotoutställning!

Kategorier

Föredrag
Foton ur min produktion
Hälsningar
Intervjuer, reportage
Julsalongen
Påskutställning
Utställningar
Visning
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint