Photo by Nisse - Slogan
Min blogg

Bilder av ruinerna efter sockerbruket i Skivarp

För en tid sedan tog jag några hundra bilder av det nerbrunna sockerbruket i Skivarp. När jag kom hem och tittade på bilderna i datorn så funderade jag på att, som jag brukar jobba, förstärka det alltid hemska i saker som blivit ödelagda och rasat samman. Om förstörelsen orsakats av tidens tand, av skadegörelse eller varför inte av krig (!) spelar ingen roll, resterna vittnar ändå om alltings förgänglighet.

Slutresultatet blev ett trettiotal bilder som jag blev riktigt nöjd med, men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra med dom! Det är ju inga egentliga dokumentärbilder eftersom dom är starkt manipulerade men förhoppningsvis ändå intressanta för folk. Originalen, som jag självklart har kvar i datorn, är ju i och för sig dokumentära...

Jag hyser en förhoppning om att kunna ställa ut/visa bilderna någonstans (gärna i min hemkommun Skurup såklart!) men för er som gitter läsa detta, har jag valt ut ett par för påseende.

Håll till godo och tryck gärna på gilla knappen eller hör av dig på annat sätt!


RSS

Senaste inläggen

Påskutställning
Spännande fotoutställning på gång
Intressant utställning på Skurups bibliotek
Gubbröra
Missa inte denna fotoutställning!

Kategorier

Föredrag
Foton ur min produktion
Hälsningar
Intervjuer, reportage
Julsalongen
Påskutställning
Utställningar
Visning
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint