Photo by Nisse - Slogan
Min blogg

Utställningen i Mästers 22-24 augusti

Helgen 22-24 augusti hade jag, Björn Weiland och Gunilla Söderbom en uppmärksammad utställning i Mästers Galleri vid Svaneholms slott. Bland totalt 212 besökare (en väldigt fin siffra!) var det många som spontant sa att den här utställningen höll en väldigt hög klass, vilket så klart gladde oss utställare mycket. Självklart kommer vi att komma igen längre fram med en ny utställning - det här gav mersmak!
RSS

Senaste inläggen

Påskutställning
Spännande fotoutställning på gång
Intressant utställning på Skurups bibliotek
Gubbröra
Missa inte denna fotoutställning!

Kategorier

Föredrag
Foton ur min produktion
Hälsningar
Intervjuer, reportage
Julsalongen
Påskutställning
Utställningar
Visning
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint