Photo by Nisse - Slogan
Min blogg

Nästa utställning

Nu drar det ihop sig till påskrunda. I söndags hängde/ställde vi ut våra alster i Mästers Galleri i Svaneholm och imorgon, tisdag, är det dags för hängning i Hörte hamn. Det är första gången i historien som det blir konstutställning i hamnen som genomgått en omfattande upprustning de senaste åren. I en av de två byggnaderna har inrättats ett café, Hörte Brygga, www.hortebrygga.se och i den andra, där jag och sex andra ställer ut, är det meningen det längre fram ska bli ett kulturhus. Det är den driftiga hamnföreningen (www.hortehamn.se) som håller i verksamheten och det känns jättekul att få vara ett av pilotprojekten i detta. Missa inte att besöka Hörte hamn under påskhelgen!
RSS

Senaste inläggen

Påskutställning
Spännande fotoutställning på gång
Intressant utställning på Skurups bibliotek
Gubbröra
Missa inte denna fotoutställning!

Kategorier

Föredrag
Foton ur min produktion
Hälsningar
Intervjuer, reportage
Julsalongen
Påskutställning
Utställningar
Visning
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint