Photo by Nisse - Slogan
Min blogg

Min bildvisning på Skurups bibliotek den 11/2

Hej!
Ikväll, 11/2, hade jag min bildvisning "Natur och landskap - på mitt sätt" på Skurups bibliotek i Naturskyddsföreningens regi. Det kom 30 personer vilket betydde att den lilla visningssalen som stod till buds blev knökfull. Det blev en rolig kväll så gissa om jag är nöjd! Det kom fram folk från andra föreningar som ville att jag även skulle visa bilder vid deras arrangemang. Och det gör jag ju gärna!
RSS

Senaste inläggen

Påskutställning
Spännande fotoutställning på gång
Intressant utställning på Skurups bibliotek
Gubbröra
Missa inte denna fotoutställning!

Kategorier

Föredrag
Foton ur min produktion
Hälsningar
Intervjuer, reportage
Julsalongen
Påskutställning
Utställningar
Visning
drivs av

Site Builder drivs av  Vistaprint